Хиалуронова киселина

60,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хиалуронова киселина течна

Хранителна добавка с подсладител

  • Поддържа вискозитета на синовиалната течност и допринася за по-добрата хидратация на ставно-връзковия апарат
  • Подпомага растежа и развитието на ставния хрущял и костта

200ml

Подробно описание
Как да купя?
Подробно описание

Хиалуроновата киселина е вещество, което присъства естествено в човешкото тяло. Молекулата ѝ, известна още като хиалуронан, по структура е високовискозен мукополизахарид, образуван от повтарящи се глюкозидни единици.

Едно от основните свойства на хиалуроновата киселина е да хидратира тъканите. Тя се среща във високи концентрации в синовиалната течност като спомага за доброто смазване на ставните повърхности и ги предпазва от износване. Освен в синовиалната течност, хиалуроновата киселина е част от кожата и очите.

Хиалуроновата киселина може да се синтезира чрез химични методи - в лаборатория или от клас интегрални мембранни протеини, наречени хиалуронови синтази, от които гръбначните животни имат три вида: HAS1, HAS2 и HAS3. За пръв път хиалуроновата киселина е изолирана през 1934 г. от вътреочната течност на крава.

Най-често хиалуроновата киселина се използва при лечението на остеоартрит. Тя помага за растежа и развитието на ставния хрущял и костта, като насърчава регенерацията на нови клетки и тъкани. Намалява възпалението, болката и сковаността в ставите, и ги предпазва от износване. Подобрява заздравяването на рани.

С напредването на възрастта, нивата на хиалуронова киселина в организма намаляват. Хранителните добавки с хиалуронова киселина подобряват функцията на ставите, като увеличават вискозитета на синовиалната течност и допринасят за по-добрата хидратация на ставно-връзковия апарат.

Хиалуроновата киселина на „Тера Медика“, може да се приема в комбинация с глюкозамин и хондроитин сулфат, МСМ, колаген, АФА, ресвератрол и др.


Съставки в препоръчителната дневна доза:
Хиалуронова киселина - 200 mg

Други съставки: регулатор на киселинността: лимонена киселина; консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат; подсладител: стевиол гликозиди 200mg/l; ароматизант: ананас

Препоръчителна дневна доза: 10мл.

Предназначение: Хиалуроновата киселина е високовискозен мукополизахарид, чийто основни свойства е да хидратира тъканите в ставите. Тя подпомага, растежа и развитието на ставния хрущял и костта, осигурява добро смазване на ставните повърхности.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25°C, недостъпно за малки деца.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Предупреждение: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар, преди употреба на този продукт! Ако сте алергични, консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт.

Странични действия: Не се наблюдават в посочените дози!

Не съдържа: Оцветители, захар, глутен!

Как да купя?

Вие можете да поръчате този продукт:

  • онлайн,
  • на телефон 02/ 996 39 13 или
  • на място: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 131, ет. 7

Начините на доставка са:

  • доставка с Еконт и
  • вземане от място: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 131, ет. 7

Можете да заплатите:

  • с наложен платеж на куриера или
  • на място: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 131, ет. 7

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!