Никотинамид Мононуклеотид (NMN)

230,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Никотинамид Мононуклеотид (NMN)

 • подпомага мускулната сила и издръжливост
 • поддържа митохондриалната функция, основен източник на енергия за клетките
 • забавя стареенето, ключов регулатор на удължаващите живота процеси
 • оигурява по-добър енергиен метаболизъм
 • подпомага сърдечно-съдовата система и забавя невродегенеративните процеси в организма

60 капсули / 200mg

Подробно описание
Как да купя?
Подробно описание

Никотинамид Мононуклеотид (NMN) е междинно съединение в биосинтеза на никотинамид аденин динуклеотид (NAD +). NAD + е коензим, участващ в окислително-редукционните дейности в митохондриалната електронна транспортна верига. NAD + произвежда енергията, необходима на клетките, да функционират и да активират група протеини, наречени сиртуини, които поддържат целостта на ДНК. NAD + е ключов регулатор на удължаващите живота ефекти.

Всеки път, когато клетките се делят, ДНК в самите краища на хромозомите, става малко по-къса. В определен момент това започва да уврежда гените ни. Сиртуините забавят този процес, като стабилизират тези крайни участъчи, известни като теломери. За да функционират, сиртуините разчитат на NAD +. С напредването на възрастта, обаче, количеството на NAD + намалява. За да произвеждат повече NAD +, клетките в организма се нуждаят от допълнителен прием на NMN (Никотинамид Мононуклеотид), във вид на хранителна добавка.

NMN действа като субстрат за специфични ензими като никотинамид мононуклеотид аденилилтрансфераза, които се превръщат в никотинамид аденин динуклеотид (NAD +) в човешкото тяло. Попадайки в клетките, NMN стимулира производството на NAD +, който от своя страна осигурява на клетъчно ниво необходимата енергия, за да се възпрепятстват различни свързани с възрастта заболявания - дегенеративни заболявания на ставите, сърдечни-съдови заболявания, невродегенеративни заболявания (Алцхаймер), диабет, затлъстяване и др.

Приемът на NMN забавя стареенето, осигурява по-добър енергиен метаболизъм, подобрява мускулната сила и издръжливост, влияе на костната структура, мозъчната функция, черния дроб, кожата, репродукцията, имунната система, помага да живеем по-дълго и по-здравословно.

Препоръчителната доза е 400 mg дневно, като може да достигне доза и до 1 g дневно.

За дълъг и здравословен живот, за сила и издръжливост на мускулите и костно-ставния апарат, приемайте NMN, в комбинация с останалите добавки на „Тера Медика“ - ресвератрол, АФА, хиалуронова киселина, колаген, МСМ, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и др.


β - НМН /NMN/
β - Никотинамид Мононуклеотид

Хранителна добавка /капсули/

Количество в опаковка – 60 капсули

Съставки в препоръчителната дневна доза: β - Никотинамид Мононуклеотид - 400mg

Други съставки: стабилизатор - магнезиев стеарат, желатинови капсули,микрокристална целулоза.

Препоръчителна дневна доза: 2 капсули

Предназначение: β - Никотинамид Мононуклеотид (β - НМН) е междинно съединение в биосинтеза на никотинамид аденин динуклеотид+ (НАД+). От своя страна НАД+ поддържа енергията, необходима на клетките в нашия организъм, активира протеини, наречени сиртуини, поддържащи целостта на ДНК. β - НМН подпомага жизнения цикъл на човешкия организъм.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25°C, недостъпно за малки деца.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Предупреждение: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Ако сте алергични, консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт.

Странични действия: Не се наблюдават в посочените дози!

Не съдържа: Овкусители, оцветители захар, глутен!

НЕТО тегло: 24g

 

Как да купя?

Вие можете да поръчате този продукт:

 • онлайн,
 • на телефон 02/ 996 39 13 или
 • на място: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 131, ет. 7

Начините на доставка са:

 • доставка с Еконт и
 • вземане от място: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 131, ет. 7

Можете да заплатите:

 • с наложен платеж на куриера или
 • на място: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 131, ет. 7

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!