Ресвератрол

70,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ресвератрол

Хранителна добавка

 • Има защитни функции, антитромбоцитни, антиоксидантни, противовъзпалителни, понижаващи кръвната захар и противоракови.
 • Ефективен при лечение на остеопороза при жени в постменопауза, без повишен риск от рак на гърдата. Увеличава живота на клетките.

60 капсули

Подробно описание
Как да купя?
Подробно описание

Ресвератрол (3,4',5-трихидроксистилбен) е мастноразтворимо съединение, принадлежащо към клас полифенолни съединения, наречени стилбени. Ресвератролът е фитоалексин - защитен антибиотик, произведен в растения под стрес, в отговор на нараняване, гъбична инфекция, суша или ултравиолетова (UV) радиация.

Ресвератрола има широк спектър от ползи за организма - предпазва от сърдечно-съдови заболявания, някои невродегенеративни, като болест на Алцхаймер, затлъстяване, болест на Хънтингтън, болест на Паркинсон, амиотрофична латерална склероза, предизвикани от алкохол и невродегенеративни разстройства. Има антитромбоцитни, антиоксидантни и противовъзпалителни функции. Понижава кръвната захар. Ефективен е, при подпомагане на лечението на остеопороза при жени в постменопауза, без повишен риск от рак на гърдата. Увеличава живота на клетките.

Ресвератролът се съдържа в ципата на гроздовите зърна, в червеното вино, в изсушените корени на растението Polygonum cuspidatum и в някои други плодове и ядки, като боровинки (в сокът от боровинки), фъстъци, шам фъстък и др.

Перорално приеман, ресвератролът бързо се метаболизира в черния дроб. Има висока абсорбция - поне 70%, но бърз и екстензивен метаболизъм. Екскретира се с урината. Максималната пикова плазмена концентрация на ресвератрол, се достига от 30 до 90 минути след приема му.

За профилактика на сърдечно-съдови, невродегенеративни и злокачествени заболявания, за намаляване нивата на стрес и против затлъстяване, е от съществено значение, ресвератролът да се набавя в организма за дълго време.

Ресвератролът се предлага като хранителна добавка, при препоръчителна доза около 600mg на ден.

Ресвератролът може да се прилага в комбинация с МСМ, колаген, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, АФА и др., включително по време на химиотерапия при пациенти със злокачествени заболявания.


Съставки в препоръчителната дневна доза:

 • Ресвератрол / Polygonum Cuspidatum extract/ 100 mg
 • Гроздово семе екстракт / Grape seed extract- 95% Proanthocyandins/ - 200mg

Други съставки: стабилизатор - магнезиев стеарат, микрокристална целулоза, желатинови капсули.

Препоръчителна дневна доза: 2 капсули

Предназначение: Приемът има общоукрепващо и тонизиращо действие и оказва благоприятно влияние върху целия организъм. Поддържа кръвното налягане в нормални физиологични граници и оказва благоприятен ефект върху кръвоносните съдове, сърдечно-съдовата система и мозъка.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25°C, недостъпно за малки деца.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Предупреждение: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар, преди употреба на този продукт! Ако сте алергични, консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт.

Странични действия: Не се наблюдават в посочените дози!

Не съдържа: Овкусители, оцветители захар, глутен!

Как да купя?

Вие можете да поръчате този продукт:

 • онлайн,
 • на телефон 02/ 996 39 13 или
 • на място: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 131, ет. 7

Начините на доставка са:

 • доставка с Еконт и
 • вземане от място: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 131, ет. 7

Можете да заплатите:

 • с наложен платеж на куриера или
 • на място: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 131, ет. 7

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!